ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ !

Αγράμπελη
Πατρίδα της αμπέλου είναι οι χώρες περί την Μεσόγειον.Παντού στην Ελλάδα συναντούμε την αγρία άμπελο (αγράμπελη) ως αναρριχητικό φυτό,να ανελίσσεται μέχρι τις κορυφές υψηλών δένδρων, αλλά και σε στέγες σπιτιών.Η καλλιέργεια της αμπέλου συνδέεται με πανάρχαιους Ελληνικούς μύθους.

 

 

 

ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ

Ταβέρνα με χαρακτήρα αλλά και την δική της ιστορία , λειτουργεί από το1988 στον ίδιο χώρο μέχρι σήμερα και προσφέρει ντόπια κρέατα και μόνο κρέατα και πάντα ελληνικά προϊόντα.

Ενιαία άνετη ισόγεια αίθουσα  χωρητικότητας 150 ατόμων στολισμένη με θαυμάσιες τοιχογραφίες και όμορφη διακόσμηση, διαθέτει κλιματισμό για τις δύσκολες εποχές και το μεγάλο τζάκι προσφέρει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα  τις χειμωνιάτικες ημέρες..

Και όταν ο καιρός είναι ζεστός σας περιμένουμε στην δροσερή μας αυλή με χωρητικότητα 300 ατόμων γεμάτη με δένδρα και λουλούδια, για να περάσετε δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Απολαύστε φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πλούσιες σαλάτες ... και  γευστικά παϊδάκια ,  μπριζόλεςμπιφτέκι,,... που η γεύση τους συμπληρώνεται από μια εξαιρετική ποικιλία κρασιών.

Είμαστε ανοικτά καθημερινές κάθε βράδυ και την Κυριακή μεσημέρι και βράδυ και σας περιμένουμε.

Διαθέτουμε άνετο ιδιόκτητο πάρκινκ για να αφήσετε το αυτοκίνητο σας ,

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟ SERVICE